Så här ligger det till

"Vaddå är du skötare på Spectrum nu?"

"Varför sköter du inte om Drutten?"

"Har du dissat Drutten eller? :O"

"Eller sköter du om båda?"

"Vem av dem ska du välja?"

"Jag trodde du gillade Drutten!"

o.s.v o.s.v...
Jag älskar Drutten. Och tycker sjukt mycket om honom. Jag har varit skötare på honom i ca 1 år, och jag har trivts jättebra med honom.
Spectrum har jag alltid gillat. Dock inte i spiltan... Men nu senaste tiden har han blivit så mysig i spiltan så jag gav honom en chans. Och jag blev helt "kär"! Gud vad jag gillar denna ponny! Jag kände på en gång att jag ville sköta om honom, så jag blev "skötare" på både Drutten och Spectrum, mina två favvisar. Men nu på senaste tiden har jag insett att tiden inte räcker till och att det är bättre om jag sköter om en häst 2-3 dagar i veckan istället för att varje häst bara får 1 dag i veckan. Men valet har varit svårt och det är det fortfarande. Jag gillar ju båda så mycket :(
Men jag bestämde mig nu för att börja vara skötare på Spectrum. Eller skötare. Det är bara ett ord, en "stämpel", men jag har "rätten" att sköta om honom de dagar jag vill nu iaf.
Så tillsvidare är jag skötare på Spectrum. Det är ett test, känner jag att jag saknar Drutten så får jag göra ett nytt val, men just nu känns Spectrum bäst, och det känns som om han behöver en skötare mest till.
Så nu vet alla ;D


PS. Var minst 5 pers som kom fram till mig förra helgen när jag stod och ryktade Spectrum och ställde dessa frågor. Får man inte rykta en annan häst eller? :P

Kommentarer
Postat av: Isabell

man får väll sköta vilken häst man vill:)eller??? varför bryr sig vissa folk

2012-05-11 @ 13:48:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0