Sista dagen på Hamre

Imorgon är sista ridlektionen för terminen, på torsdag flyttar hästarna. Vi hade våran sista ridlektion förra gången, hoppning så imorgon ska vi slå ihop oss med lektionen före och utmana dem i 5-kamp ;) Haha, det lär bli skoj..
 
På torsdag rider vi hästarna till betet. Blir superskönt för dem, jag älskar att se hur glada de blir! Måste åka och hälsa på min Spectris massor :) Men samtidigt är det sorgligt att terminen är slut.
Suck, saknar min Druttsson...
Det har varit en underbar termin, älskade Hamre!
 

Gjorts idag...

OJ här ekar det tomt.. fy fy ;)
Blev en stalldag idag. Hjälpte först till på en ridlektion, gymkhana hade en grupp så då fick man bli "hjälpa till och hålla hästen" och bygga hinder- person. Sedan storrykta ponnyn och putsa chaps+skor. Och till sist hjälpa till och flytta alla ponnysarna till gräset.
Älskar dessa dagar i stallet, mys!

Arkivpic

Strömsholm 2012

När man väl har saker att skriva om så fungerar inte internet... Så nu testar vi igen med samma inlägg som jag skrev igår.

Oj vilken helg det var! Är så stolt över mina kaniner :') Vill ni läsa om hur det gick för dom kan ni klicka här.
Lite småshopping blev det. Jag ville köpa flera grejer som jag hittade men måste börja spara till London.



- Magic Brush
- Stövelstrumpor

Strömsholm nästa!

Idag åker jag till Strömsholm med Carro och Cissi, jag måste verkligen ha en hästdag på Strömsholm. Annars överlever jag inte iår! Har en del saker som ska shoppas, vill titta på några hoppklasser och sedan spana in tävlingsplatsen inför helgen.

 

Imorgon och på Söndag (Lör-Sön) Blir det heldagar för mig på Strömsholm. 8-18 kommer jag vara där med kaninerna, msvdebut m.m Kommer bli riktigt kul att tävla med kaninerna där, inget slår Strömsholm.

 

Så ni som åker till Strömsholm - Kom till kaninhoppningen som ligger mittemot showbanan. Där kaniner hoppar upp till 50 cm högt och 80 cm brett i den högsta klassen. Väldigt roligt att se på :)

 

Mer bloggning på måndag, idag är det packning och Strömsholm som gäller!

Mina packlista inför helgen...
Hörs!

Riktig häftig känsla!

Riktigt coolt att kolla på denna videon! Från Strömsholm i onsdags.

Film från grodhoppningen

Inte det vackraste (red uselt och usla svängar), hittade även ingen bra musik...
Men här är filmen från grodhoppningen som några ville se! Duktiga ponnyn :) ♥


5 dagar

Imorgon startar Strömsholmstävlingarna 2012. 5 dagar tills jag och två av mina ninisar debbar msv. 5 dagar kvar till bästa helgen på året.
Bildkälla
Vilka kommer?

RSS 2.0