Hoppning 7/3-2012

I onsdags var det hoppning på bästa Drutten! :)

Började superkul med att han var livrädd FÖR ALLT utanför ridhuset. Fick hjälp av en tjejs mamma att hålla honom, han sprang nästan över mig när han blev rädd för en transport..

 

Övningen var några vid C som var en studs "serie", och sedan två räcken ut mot H och M.

 

Jag tänkte att "nu kör vi på riktiga hoppläder", haha såg säkert helt wierd ut XD Men bra träning att använda korta läder,kändes efteråt kan jag säga.

 

Drutten kändes helt normalt framåt, idock väldigt pigg i galoppen. Det gick bra att rama in honom efter studsen i uppvärminingen och han skuttade fint över de små hinderna.

Sen körde vi i grupper och hoppade mera "på riktigt". Jag fokuserade på att ha bra fart, men det glömde jag helt bort efter studsen som vi skulle komma in i trav i, och sedan räta upp dem och styra mot räcket i galopp. Jag tänkte för mycket på vägen så farten blev inte alls bra.

Andra gången gick det bättre, men jag var inte så nöjd.

 

Fick kritiken att det var bra ändå, det var så mycket att tänka på så det var förståligt att farten saknades lite i vissa tillfällen.

 

Duktiga Druttsson! :)

Hemåt var han också helt livrädd för vinden och allt runtom. Fick han knappt till stallet... Han verkade ha en väldigt dålig dag :P


Bild från dressyrkursen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0