Tips till dig med torrt och slitet hår

 
Efter att ha sett dessa produkter på TV (jag vet, man ska inte gå på reklamfällor) så bestämde jag mig för att testa en flaska schampoo och balsam.
Jag har ALLTID haft problem med mitt hår. Det är väldigt tjockt och blir lätt slitet när jag borstar det. Och av det slitna blir håret torrt.

Schampoo + balsam + inpackning + en annan flaska som jag inte har testat och som jag inte vet vad det är, ingår i "Sunsilk Co-CREATIONS". Dem ingår i en collektion där varje flaska och serie har en funktion på håret. Det finns t.ex för volym och för färgat hår.
Jag använder DAMAGE och den är framtagen av den världsberömda frisören Thomas Taw som är expert på skadat hår (så säger dom på reklamen ivarefall). 
Tog några veckor innan schamoot och balsamet fungerade, och OJ vilken skillnad,håret blev alldeles lent!

Sen bestämde jag mig för att testa inpackningen. Bara man tar inpackningen i håret känner man skillnaden. Håret blir lent,enklare att borsta och inte alls lika torrt.
Så för mig fungerade dessa produkter FANTASTISKT! Personer har t.om gått fram till mig och sagt vad fint mitt hår har blivit den senaste tiden. Och det är ett bra tecken, inget mer lejonhår här inte! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0